Koldingvejs Slagter

Årstidens Smag

Forår

Marts, april og maj

• Laksetatar i hjertesalat med springløg, agurker og krydderurter
• Lammeporchetta med rosmarin, hvidløg, bredbladet persille og citronskal
• Vikingekøller stegt i mjød med aromatiske urter samt intens rosmarinsauce
• Sprøde forårssalater med aspargescrudité
• Knuste kartofler med comté ost
• Rabarbertrifli med Tahiti vaniljecreme, makroner og letpisket flødeskum (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 40,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis forårets gourmetmenu bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Sommer

Juni, juli og august

• Tun ”mi cuit” med teriyaki vinagrette med ingefær, wasabi mayo thaibasilikum og gyldne maccadamianødder
• Saftig svinemørbrad ”carpaccio” med urtemarinade og cruditesalat
• Sommerkylling ”cæsar style” parmesanflager, tomat multicolor crouto’er
• Grønne bønner i rødløg/honning touch og dip af sommertrøffel
• Cremede kartofler med sprøde radiser, springløg og miniagurk
• Jordbær med hvid chokoladedrøm og cockieknas (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 40,00

Minimum 10 personer.

 

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis sommerens gourmetmenu bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Efterår

September, oktober og november

• Slagtersnacks ”brættet” med forskellige dip og syltesager
• Rosa okseculotte ”sous vide” med kraftig sherrysauce og knuste kartofler med hvidløgsdressing
• Simre svinekæber med vinterkål, coleslaw, mormordressing og estragon
• Bagte rodfrugter med citrontimian.
• Chokolade trio med efterårsbær i mørk rom (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 40,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis efterårets gourmetmenu bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Vinter

December

• Ceviche af torsk og laks med koriander, granatæbler, lime og chili.
• Braiseret okse med grønkålsblade i aromatisk dressing.
• Vintersalat med andekød, figner, abrikoser, valnødder og gastrik marinade.
• Saltbagte kartofler med rosmarin.
• Sauce med Karl Johan svampe.
• Mini Eclairs med karamelcreme og chokoladeovertræk, kondenseret mælk og citrusfrugter (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 40,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis vinterens gourmetmenu bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Årstidens Smag - gæstemad når det er bedst

mad med mere har sammensat 4 spændende buffeter bestående af veltilberedt kød med sæsonens råvarer, lækkert tilbehør samt godt brød og smør. Buffeten kan afsluttes med en dessert. Alt er pænt anrettet og skal serveres som en buffet. Årstiderne skifter, og der kommer nye råvarer til, og andre forsvinder. Du ved, hvornår din fest skal holdes, og derudfra vælger du den rigtige menu til lejligheden. Ved bestilling aftales med mad med mere-slagteren hvordan dit kød skal opvarmes,
eller om vi skal stege kødet færdigt for dig.

Billederne i toppen viser sommerens gourmetmenu.