Koldingvejs Slagter

3 retters menu

3 retters menu

Forret
• Lufttørret skinke med melon dertil flute og smør
• Lakseroulade på salatbund med rørt dressing samt flute og smør
• Tunmousse på plukket salat med rejer, dertil brød og smør

Hovedret
• Italiensk farseret kyllingebryst med lufttørret skinke, sesam stegte kartofler, tomatsalat, tzatziki, paprikasauce, flute og smør
• Svineryg stegt som vildt med med knuste kartofler, timian bagte gulerødder, spraglet kål med tranebærdressing og nøddeknas dertil kraftig vildtsauce
• Oksesteg af kødkvæg, dertil sauce, petit kartofler, majs i baconsvøb og gulerødder

Dessert
• Hjemmelavet islagkage med marcipan og nougat med drys af chokolade
• Chokolade fondant med parfait is, dertil råsyltet bær
• Gl. dags æblekage serveret i portionsglas

Min. 10 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
175,00

Hovedret

• Italiensk farseret kyllingebryst med lufttørret skinke, sesam stegte kartofler, tomatsalat, tzatziki, paprikasauce, flute og smør
• Svineryg stegt som vildt med med knuste kartofler, timian bagte gulerødder, spraglet kål med tranebærdressing og nøddeknas dertil kraftig vildtsauce
• Oksesteg af kødkvæg, dertil sauce, petit kartofler, majs i baconsvøb og gulerødder

Min. 10 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
115,00

Forret eller dessert

Forret
• Lufttørret skinke med melon dertil flute og smør
• Lakseroulade på salatbund med rørt dressing samt flute og smør
• Tunmousse på plukket salat med rejer, dertil brød og smør

Eller

Dessert
• Italiensk farseret kyllingebryst med lufttørret skinke, sesam stegte kartofler, tomatsalat, tzatziki, paprikasauce, flute og smør
• Svineryg stegt som vildt med med knuste kartofler, timian bagte gulerødder, spraglet kål med tranebærdressing og nøddeknas dertil kraftig vildtsauce
• Oksesteg af kødkvæg, dertil sauce, petit kartofler, majs i baconsvøb og gulerødder

Frit valg.
Min. 10 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
40,00

3 retters festmenu

3 retters festmenu

Forret
• Dampet rødspætte med drys af rejer, hertil rørt rygeostcreme med rugbrødschips
• 2 stk. tarteletter med høns i asparges
• Chili-bagt laks med sauce verte, dertil flute og smør

Hovedret
• Helstegt oksefilet med trøffel kartofler, speltsalat med årstidens grøntsager, kraftig rødvinssauce, dertil flute og smør
• Kalvesteg stegt som vildt, kartoffelkurv med pommes duchesse, bagte rodfrugter,
kraftig vildtsauce og waldorf-salat
• Langtidsstegte svinekæber med trøffelmos, dertil dagens salat, samt groft brød og smør

Dessert
• Hjemmelavet luksus islagkage med nøddebund
• Brownies med parfait is
• Valnøddetærte med syrnet fløde, dertil bærkompot

Min. 10 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
190,00

Hovedret

• Helstegt oksefilet med trøffel kartofler, speltsalat med årstidens grøntsager, kraftig rødvinssauce, dertil flute og smør
• Kalvesteg stegt som vildt, kartoffelkurv med pommes duchesse, bagte rodfrugter,
kraftig vildtsauce og waldorf-salat
• Langtidsstegte svinekæber med trøffelmos, dertil dagens salat, samt groft brød og smør

Min. 10 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
128,00

Forret eller dessert

Forret
• Dampet rødspætte med drys af rejer, hertil rørt rygeostcreme med rugbrødschips
• 2 stk. tarteletter med høns i asparges
• Chili-bagt laks med sauce verte, dertil flute og smør

Eller

Dessert
• Helstegt oksefilet med trøffel kartofler, speltsalat med årstidens grøntsager, kraftig rødvinssauce, dertil flute og smør
• Kalvesteg stegt som vildt, kartoffelkurv med pommes duchesse, bagte rodfrugter,
kraftig vildtsauce og waldorf-salat
• Langtidsstegte svinekæber med trøffelmos, dertil dagens salat, samt groft brød og smør

Frit valg.
Min. 10 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
46,00

Luksus 3 retters festmenu

Luksus 3 retters festmenu

Forret
• Varmrøget laks fra egen røgeovn, dertil rørt tranebærcreme samt flute og smør
• Lakserilette med edamamebønner og sprød salat, dertil rugbrødschips og skilt ribsvinaigrette
• Røget okseinderlår på plukket salat, med grønne asparges og parmasan

Hovedret
• Helstegt oksemørbrad, knuste kartofler med friske urter, glaserede løg, tomatsalat, dertil kraftig rødvinssauce
• Krogmodnet kalvefilet med små kartofler vendt i krydderurte, æblesalat, kraftig vildt sauce, dertil flute og smør
• Helstegt dyrekølle med smørstegte persillekartofler, ærter, vildtsauce og waldorfsalat

Dessert
• Tapasdessert med panna cotta, brownies og tiramisu
• Islagkage med daim is samt makronbund, dertil råsyltede skovbær
• Rabarbertrifli serveret i portionsglas

Min. 10 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
240,00

Hovedret

• Helstegt oksemørbrad, knuste kartofler med friske urter, glaserede løg, tomatsalat, dertil kraftig rødvinssauce
• Krogmodnet kalvefilet med små kartofler vendt i krydderurte, æblesalat, kraftig vildt sauce, dertil flute og smør
• Helstegt dyrekølle med smørstegte persillekartofler, ærter, vildtsauce og waldorfsalat

Min. 10 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
180,00

Forret eller dessert

Forret
• Varmrøget laks fra egen røgeovn, dertil rørt tranebærcreme samt flute og smør
• Lakserilette med edamamebønner og sprød salat, dertil rugbrødschips og skilt ribsvinaigrette
• Røget okseinderlår på plukket salat, med grønne asparges og parmasan

Eller

Dessert
• Tapasdessert med panna cotta, brownies og tiramisu
• Islagkage med daim is samt makronbund, dertil råsyltede skovbær
• Rabarbertrifli serveret i portionsglas

Frit valg.
Min. 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
55,00