Koldingvejs Slagter

Studentermenu

Studenterfest 2021 (Minimum 15 personer)
Snart er den sidste karakter givet, huen er på hovedet og de røde roser og kys er givet videre. Så skal der festes med kammerater, venner og familien.
Start festlighederne hos din mad med mere-slagter og nyd en herlig sommerfest sammen med studenterne anno 2021 - og vores lækre finger food.
Finger food er lige til at gå til - både for dig og for dine gæster. Let at sætte på bordet ude på terrassen, i forsamlingshuset eller lige der, hvor du har inviteret til fest. Slagterens udvalg af mundrette studenter-tapas får med garanti topkarakter.

4 slags kr. 109,00
5 slags kr. 119,00
6 slags kr. 129,00
7 slags kr. 139,00

Koldrøget laks på blinis med urter og ørredrogn

En lækker bid af en laks royal. Den delikate udskæring ligger her på en blød blinis og har selskab af ørredrogn, der springer i munden.

Chicken chicharrones med ramsløgsaioli

En fantastisk god snack – en sprød bid af kylling med et puffet ydre. Dyp kyllingen i den tilhørende aioli med smag af forår.

Samosa med kylling og chilimayo

Inspiration til denne sprøde snack er hentet i
Indien. Vores samosa er fyldt med krydret kyllingekød – og anrettes med en spicy chilimayo.

Krebsehalesalat

Vores krebsehalesalat ser dejlig indbydende ud på den spiselig ske – og den smager himmelsk sammen med den sprøde butterdej.

Rustik delle med romesco sauce

En spændende frikadelle af oksekød. Sammen med dellen serveres en smagfuld romasco sauce
– en herlig kold dip lavet af bagte peberfrugter.

Sliders med pulled beef og BBQ

Den klassiske burger i miniudgave. Vi har fyldt den med saftigt oksekød, syltede rødløg og naturligvis en lækker BBQ-dressing.

Flotte macarons

De klassiske franske kager med det sprøde ydre og det bløde indre. De delikate kager er tænkt som en sød afslutning på de spændende finger foods.

3 retters menu

3 retters menu

Forret
• Lufttørret skinke med melon dertil flute og smør
• Lakseroulade på salatbund med rørt dressing samt flute og smør
• Tunmousse på plukket salat med rejer, dertil brød og smør

Hovedret
• Italiensk farseret kyllingebryst med lufttørret skinke, sesam stegte kartofler, tomatsalat, tzatziki, paprikasauce, flute og smør
• Svineryg stegt som vildt med med knuste kartofler, timian bagte gulerødder, spraglet kål med tranebærdressing og nøddeknas dertil kraftig vildtsauce
• Oksesteg af kødkvæg, dertil sauce, petit kartofler, majs i baconsvøb og gulerødder

Dessert
• Hjemmelavet islagkage med marcipan og nougat med drys af chokolade
• Chokolade fondant med parfait is, dertil råsyltet bær
• Gl. dags æblekage serveret i portionsglas

Min. 10 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
175,00

Hovedret

• Italiensk farseret kyllingebryst med lufttørret skinke, sesam stegte kartofler, tomatsalat, tzatziki, paprikasauce, flute og smør
• Svineryg stegt som vildt med med knuste kartofler, timian bagte gulerødder, spraglet kål med tranebærdressing og nøddeknas dertil kraftig vildtsauce
• Oksesteg af kødkvæg, dertil sauce, petit kartofler, majs i baconsvøb og gulerødder

Min. 10 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
115,00

Forret eller dessert

Forret
• Lufttørret skinke med melon dertil flute og smør
• Lakseroulade på salatbund med rørt dressing samt flute og smør
• Tunmousse på plukket salat med rejer, dertil brød og smør

Eller

Dessert
• Hjemmelavet islagkage med marcipan og nougat med drys af chokolade
• Chokolade fondant med parfait is, dertil råsyltet bær
• Gl. dags æblekage serveret i portionsglas

Frit valg.
Min. 10 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
40,00

3 retters festmenu

3 retters festmenu

Forret
• Dampet rødspætte med drys af rejer, hertil rørt rygeostcreme med rugbrødschips
• 2 stk. tarteletter med høns i asparges
• Chili-bagt laks med sauce verte, dertil flute og smør

Hovedret
• Helstegt oksefilet med trøffel kartofler, speltsalat med årstidens grøntsager, kraftig rødvinssauce, dertil flute og smør
• Kalvesteg stegt som vildt, kartoffelkurv med pommes duchesse, bagte rodfrugter,
kraftig vildtsauce og waldorf-salat
• Langtidsstegte svinekæber med trøffelmos, dertil dagens salat, samt groft brød og smør

Dessert
• Hjemmelavet luksus islagkage med nøddebund
• Brownies med parfait is
• Valnøddetærte med syrnet fløde, dertil bærkompot

Min. 10 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
190,00

Hovedret

• Helstegt oksefilet med trøffel kartofler, speltsalat med årstidens grøntsager, kraftig rødvinssauce, dertil flute og smør
• Kalvesteg stegt som vildt, kartoffelkurv med pommes duchesse, bagte rodfrugter,
kraftig vildtsauce og waldorf-salat
• Langtidsstegte svinekæber med trøffelmos, dertil dagens salat, samt groft brød og smør

Min. 10 personer

 

Vis mere
Pr. person
Kr.
128,00

Forret eller dessert

Forret
• Dampet rødspætte med drys af rejer, hertil rørt rygeostcreme med rugbrødschips
• 2 stk. tarteletter med høns i asparges
• Chili-bagt laks med sauce verte, dertil flute og smør

Eller

Dessert
• Hjemmelavet luksus islagkage med nøddebund
• Brownies med parfait is
• Valnøddetærte med syrnet fløde, dertil bærkompot

Frit valg.
Min. 10 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
46,00

Luksus 3 retters festmenu

Luksus 3 retters festmenu

Forret
• Varmrøget laks fra egen røgeovn, dertil rørt tranebærcreme samt flute og smør
• Lakserilette med edamamebønner og sprød salat, dertil rugbrødschips og skilt ribsvinaigrette
• Røget okseinderlår på plukket salat, med grønne asparges og parmasan

Hovedret
• Helstegt oksemørbrad, knuste kartofler med friske urter, glaserede løg, tomatsalat, dertil kraftig rødvinssauce
• Krogmodnet kalvefilet med små kartofler vendt i krydderurte, æblesalat, kraftig vildt sauce, dertil flute og smør
• Helstegt dyrekølle med smørstegte persillekartofler, ærter, vildtsauce og waldorfsalat

Dessert
• Tapasdessert med panna cotta, brownies og tiramisu
• Islagkage med daim is samt makronbund, dertil råsyltede skovbær
• Rabarbertrifli serveret i portionsglas

Min. 10 personer

Vis mere
Pr. person
Kr.
240,00

Hovedret

• Helstegt oksemørbrad, knuste kartofler med friske urter, glaserede løg, tomatsalat, dertil kraftig rødvinssauce
• Krogmodnet kalvefilet med små kartofler vendt i krydderurte, æblesalat, kraftig vildt sauce, dertil flute og smør
• Helstegt dyrekølle med smørstegte persillekartofler, ærter, vildtsauce og waldorfsalat

Min. 10 personer

 

Vis mere
Pr. person
Kr.
180,00

Forret eller dessert

Forret
• Varmrøget laks fra egen røgeovn, dertil rørt tranebærcreme samt flute og smør
• Lakserilette med edamamebønner og sprød salat, dertil rugbrødschips og skilt ribsvinaigrette
• Røget okseinderlår på plukket salat, med grønne asparges og parmasan

Eller

Dessert
• Tapasdessert med panna cotta, brownies og tiramisu
• Islagkage med daim is samt makronbund, dertil råsyltede skovbær
• Rabarbertrifli serveret i portionsglas

Frit valg.
Min. 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
55,00