Koldingvejs Slagter

Julefrokost TAPAS

• Tunmousse på sprødsalat
• Marineret sild med rørt karrysalat
• Koldrøget laks med rygeostecreme (fra eget røgeri)
• Varmrøget laks med tranebærcreme (fra eget røgeri)
• Lun fiskefilet med rørt remoulade og citron
• Kalvemedister med ramsløg, dertil rødkålssalat med tranebær
• Slagterens Leverpostej med rødbeder, svampe og bacon
• Fennikel spegepølse, lufttørret skinke og chorizo dertil relisch og middelhavs oliven
• Oksefrikadeller med tzatziki
• Langtids braseret svinekæbe med trøffelmos
• Saltbagte kartofler med aioli
• Spicy cubs med snackpølse og trøffelcreme, coppa med vesterhavsost samt syltet grøn tomat med skinke
• 2 Sliders. And og gris med hjemmelavet rødkålsalat.
• Dessert tapas med panna cotta, Brownies og æblekage
• 3 slags oste med nøddemix
• Risalamande med kirsebærsauce

4 slags kr. 149,50
5 slags kr. 164,50
6 slags kr. 179,50
7 slags kr. 189,50

Brød og smør.

Pr. personer kr. 18,00

Tillæg under 10 personer.

Pr. personer kr. 20,00